Konzultáció

KONZULTÁCIÓ

A konzultációhoz a képek mellett fontosak az alapadatok (fajta, kor, ivar) és a kórelőzmény. 

Még egyszer: fajta, kor, ivar és a kórelőzmény.

És még egyszer: fajta, kor, ivar és a kórelőzmény.

Nem tudjátok elképzelni ezek az adtok hányszor lemaradnak…:))) Vagy pl. nem írjátok oda mi a panasz. A konzultáció sokkal hatékonyabb , ha tudom mit keresünk, mi a kérdés.  

Hogyan küldjem be?

A honlap adatbeküldő lapján

 Töltsd ki az adatküldő űrlapot értelemszerűen. A képeket alul csatolhatod.

vagy...

E-mailben

Az adatlapon látható paramétereket emailben is elküldheted a teleradivet@gmail.com címre, ha úgy komfortosabb. A kisebb képek az email-hez is csatolhatók, a nagyobbakhoz használhatod pl. a WeTransfer-t vagy a  Filemail szolgáltatást, vagy ez esetben használd az adatbeküldő lapot. Tárgyként (Subject) a gazdi és az állat nevét add meg. A Megjegyzés részhez írhatod az információkat és a kérdésed, valahogy így.  Ne felejtsd el megadni a válasz típusát (email, hivatlos lelet, telefonos visszahívás)!

vagy van még egy lehetőség...

Google Drive

Ha ide klikkelsz, megnyílik egy drive mappa, amibe behúzhatod a kép (vagy egyéb) fájlokat. Mivel erről külön nem értesülök, nem felejtsd el email-ben vagy az adatlapon megírni az adatokat! 

Írásos válasz emailben

24 órán belül kapsz egy kollegiális, belső-szakmaias hangvételű választ. Ez Neked szól, úgy, ahogy egymás között beszélnénk az esetről és email-ben kapod meg. Kérlek ne nyomtasd ki a gazdinak. Nem azért, mert nem vállalható, hanem mert nem elegáns. 

Hivatalos írásos lelet

24 órán belül kapsz egy részletes radiológiai leletet, kifejtve, elegánsan, fejléccel, az állat és a gazdi adataival, szabatos megfogalmazásban. Egyfajta nyomtatható verzió ez, ami a kórlaphoz csatolható. Ez esetben fontos az adatok részletes megadása!

Telefonos konzultáció

Ahogy tudlak, (általában 1-2 órán belül) felhívlak telefonon.  Ez esetben írásos lelet nincs, de ha szükséges, némi felárért kérhetsz hivatalos írásos leletet is  mellé. Hatékonyság szempontjából ezt gondolom a legjobb konzultációs módnak, válaszd bátran!

  • A fenti adatok normál munkanapra vonatkoznak 8-20h között. Az időpont a kérelem beérkezésére vonatkozik. A pénteken beérkezett kérelmek vasárnap este kerülnek leletezésre, kivéve ha sürgősségi választ kérsz.
  • A feltöltött képek típusa lehet jpg, png, tiff, pdf vagy DICOM (dcm) is. Utóbbi – bár nagy fájl, sokkal inkább alkalmas a minőségi diagnosztikára, így ha van lehetőséged, mindenképpen DICOM formátumban töltsd fel!
  • FONTOS! A képek feltöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy oktatási  célból ezeket a képeket itt vagy más fórumokon anonim módon (a készítő/tulajdonos/állat adatai nélkül) felhasználjam. Ha ez ellen kifogásod van, kérlek külön jelezd!

Fizetési módok

  • Negyedéves elszámolás – Annak érdemes, aki várhatóan évente többször veszi igénybe a konzultációt. Ilyenkor 3 havonta (1., 4., 7., 10. hó elején) kapsz egy összesítő számlát, amit átutalással rendezhetsz. 
  • Eseti átutalás – az adatlap kitöltése során válaszd az eseti átutalás négyzetet. Ekkor egy emailt kapsz, amelyben megtalálod a banki átutalás adatait.  A konzultáció NEM a banki átutalás beérkezésétől indul, ezzel nem húzzuk az időt, megbízom Benned.
  • A nyomtatható elektronikus számlát az email címedre küldjük.