Ars poetica

Közel 20 éve nézegetek röntgenfelvételeket. Sok állatorvossal  konzultálok esetek kapcsán röntgenfelvételekről, vagy röntgenfelvételek kapcsán esetekről. Jó érzés “rokon lelkekre” bukkanni: olyan kollégákra, akik hasonlóan érdeklődnek a képi diagnosztika izgalmas világa iránt, és energiát, időt, pénzt nem sajnálva szeretnék ezt minél hatékonyabban beépíteni a mindennapi diagnosztikai tevékenységükbe. 
Persze van, hogy elakad az ember. Jópáran megkerestetek azzal, hogy szívesen vennétek igénybe konzultációs lehetőséget, ám nem szeretnétek szívességet kérni, és örülnétek, ha mindez egy szolgáltatás szintjén, egyértelmű keretek között, a kölcsönös elégedettség elve alapján működhetne. A TELERADIVET ötlete innen indult. 
E honlap egyúttal remek lehetőséget kínál arra, hogy  elérhetővé tegyünk olyan magyar nyelvű anyagokat, forrásokat, amik a röntgendiagnosztikáról szólnak – a kezdők és a haldók szintjén egyaránt. Örülnék, ha sikerülne egyfajta közös gondolkodást és szemléletet kialakítani állatorvosi köreinken belül, ami hosszú távon remélhetőleg a diagnosztika és az állatorvoslás színvonalának  emelkedését szolgálná.

Arany-Tóth Attila